Videó részletes leírása
A videó elején a séf bemutatja a friss lazacot (itt sajnos kihullott már a haja de ugyan az az ember!), amit éttermi minőségű fogássá fog átalakítani. Először gondosan eltávolítja a bőrt és a szálkákat, majd egyenletes szeletekre vágja a halat. Közben elmagyarázza, hogy az éttermi élmény egyik kulcsa a kiváló minőségű alapanyag és a precíz előkészítés. Ezután felforrósít egy serpenyőt, amelybe kevés olívaolajat önt. A lazacszeleteket oldalanként pontosan megsütve aranybarna kéreggel vonja be őket, miközben a belsejük szaftos marad. A séf kiemeli, hogy a hőkezelés ideje és a hőfok döntően befolyásolja az ízélményt. A sütés után a séf vajat, friss fűszernövényeket például kakukkfüvet és petrezselymet, valamint egy kevés citromlevet ad a serpenyőbe, így ízesítve a halat. Végül a tálalás következik: a csirkés mártást óvatosan rákanalazza a lazacra, hogy még ízletesebb legyen, az egészet elegánsan, éttermi stílusban rendezi el. A videó zárásaként a séf megmutatja a kész fogást majd a barátja megízleli a főztjét.