Rólunk

Történetünk

A Magyar Gasztronómia weboldal 2025-ben alakult azzal a céllal, hogy bemutassa Magyarország gazdag gasztronómiai örökségét és a modern konyha innovációit. Alapítónk, sok szenvedélyes gasztronómia rajongó séfekkel dolgozott együtt, akik szeretnék megosztani a magyar konyha szépségeit a világgal.

A Magyar Gasztronómia csapata
A Magyar Gasztronómia csapata

Küldetésünk

Küldetésünk részletei

Küldetésünk, hogy a Magyar Gasztronómia weboldal legyen a magyar konyha legátfogóbb és leginspirálóbb online forrása. Szeretnénk bemutatni a hagyományos recepteket, a modern konyha remekeit, a legjobb magyar éttermeket és séfeket, valamint a szezonális alapanyagokat. Célunk, hogy a magyar konyha mindenki számára elérhető és szerethető legyen.

Értékeink

  • Minőség: Csak a legjobb recepteket és tartalmakat közvetítjük
  • Autenticitás: A hagyományos ízek és technikák tiszteletben tartása
  • Innováció: A modern konyha trendjeinek bemutatása
  • Közösség: A magyar gasztronómia rajongóinak összefogása

Csapatunk

Ponkházi Barnabás
Ponkházi Barnabás

Ponkházi Barnabás

Főszerkesztő

Ponkházi Barnabás vagyok, a Magyar Gasztronómia főszerkesztője. Szenvedélyesen érdeklődöm a magyar konyha iránt, és szeretném megosztani a tapasztalataimat a világgal a webfejlesztési tudásom segítségével.

Kovács Anna
Kovács Anna

Kovács Anna

Gasztronómiai szakíró

Anna több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai újságírásban. Számos könyvet írt a magyar konyháról és rendszeresen publikál külföldi gasztronómiai magazinokban.

Partnereink szekció

Partnereink

Partnereink bemutatása

Munkánkban számos értékes partner támogat minket, akik segítenek abban, hogy a legjobb tartalmakat nyújthassuk olvasóinknak.